Norwegian strejker - her er dit alternativ

I forbindelse med pilotstrejken i flyselskabet Norwegian gør DSB sig klar til at transportere strandede flypassagerer.

Lige nu er der stadig pladser i de planlagte togafgange, men hvis strejken i flyselskabet trækker ud, kan det komme på tale at indsætte flere tog. Det fortæller trafikinformationschefen i DSB, Tony Bispeskov.

- Vi kan for eksempel forlænge vores myldretider, hvor vi traditionelt kører med en større pakke af togvogne. Hvis det viser sig, at der er en større efterspørgsel, kan vi finde på at forlænge myldretiden, siger han til Ritzau.

- Vi er meget opmærksomme på, hvordan belægningen er på afgange mellem byer, som nu er i spil i forhold til Norwegian-strejken, siger Tony Bispeskov.

Hos busselskabet Abildskou, der kører mellem Jylland og Sjælland, har man endnu ikke mærket noget til strejken i Norwegian.

- Vi holder hele tiden øje med vores billetsalg, og hvis det stiger, så øger vi antallet af busser, så vi kan transportere de folk, der gerne vil frem og tilbage, siger kørselsleder i Abildskou, Peter Laursen.

- Lige umiddelbart tror jeg ikke, at det er de samme slags kunder, vi transporterer. Mange af dem, der har købt flybillet, tænker ikke lige på busser, siger han.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip