Ny Silkeborg-træner: Den værst tænkelige start

Alka Superligaens bundprop Silkeborg og den debuterende cheftræner Kim Poulsen fik lidt af en mareridtsstart på foråret med 1-3-nederlag hjemme mod Esbjerg lørdag.

Fejlene var alt for mange i første halvleg, erkender Poulsen.

- Det var den værst tænkelig start på foråret, holdet og spillerne kunne få. Som spillerne har sagt til mig; Det kan de gøre meget bedre. Den dårlige start på kampen rystede spillerne lidt og stikker også nogle ting frem fra fortiden, siger Poulsen og fortsætter:

- Blandt andet den måde, de clearer bolden på, det manglende mod i duellerne og til at holde fast i bolden. De første 30 minutter blev derfor udpræget på Esbjergs præmisser, og det er spillerne forbandet ærgerlige over.

Kim Poulsen er dog ikke udelukkende sortseer.

- Vi har arbejdet meget med det mentale aspekt, for vi ved, vi kan komme i hård modvind i foråret. Og vi ser trods alt en reaktion med målet til 1-3 og hele anden halvleg, selv om det aldrig blev helt godt nok. Spillerne prøvede at hive op i hinanden, og det er positivt.

Esbjergs 0-3-mål var umiddelbart ikke over målstregen, og keeper Thomas Nørgaard både ærgrer sig og tager skylden.

- Det var et spark langt ude fra, som knækkede i luften, men det er ikke nogen undskyldning. Jeg tager den på min kappe.

- Men når jeg efterfølgende ser, den ikke var inde, er jeg selvfølgelig ærgerlig over, jeg ikke fik lov at reparere på den fejl, jeg i første omgang lavede, siger Nørgaard.

Silkeborg blev derudover tilsyneladende også snydt for et straffespark, da Hans Henrik Andreasen nedlagde Thorbjørn Holst, men cheftræner Kim Poulsen vil ikke brokke sig.

- Vi skal ikke bruge tid på at finde fejl og skyde skylden på nogen. Det kan vi ikke bruge til noget som helst. Vi skal kun tage fat i os selv og ikke udefrakommende faktorer, siger Poulsen.

Silkeborg, der fortsat er uden sejr i sæsonen, gæster søndag om en uge topholdet Randers FC. /ritzau/

 

Dagens Gossip