OB sælger forsvarsspiller til de schweiziske mestre

Daniel Høegh er snart fortid hos fodboldklubben OB efter 11 år i klubben.

Tirsdag solgte den fynske klub forsvarsspilleren til de schweiziske mestre, FC Basel, hvor han tiltræder fra den kommende sæson.

Den 24-årige spiller har fået en fireårig kontrakt.

- Han har udviklet sig enormt, og i dette forår har han haft en stor andel i, at vores defensiv er blevet stabiliseret, for han har spillet på et højt niveau.

- Det har givet interesse for ham fra forskellige klubber, og vi er meget stolte over, at han skifter til en fantastisk klub som FC Basel, siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, i en pressemeddelelse.

Daniel Høegh har spillet 117 førsteholdskampe for OB. Han ser frem til en ny udfordring hos FC Basel, der i denne sæson nåede frem til 1/8-finalen i Champions League.

Det skete, efter at klubben sluttede foran Liverpool i gruppespillet, så den engelske storklub røg ud.

- Det er en fantastisk mulighed, der er opstået, og timingen virker rigtig. Jeg har været i OB i 11 år, og jeg har spillet fem fulde sæsoner i ligatruppen. Jeg har oplevet så meget med klubben, og den er alt, hvad jeg kender til.

- Derfor bliver det meget mærkeligt at skulle tage afsked, men min alder taget i betragtning, så er timingen helt perfekt.

- Det er en kæmpeklub, jeg kommer til, og jeg er er vildt spændt på at komme ud og vise endnu mere af, hvad der er i mig som fodboldspiller, siger Daniel Høegh.

En anden forsvarsspiller stopper også i OB efter sæsonen.

Nordmanden Håkan Skogseid, der kom til i vinterpausen på en kontrakt for resten af sæsonen, vil hjem til Norge.

/ritzau/

 

Dagens Gossip