Okore og Aston Villa får vital sejr i dyb overtid

03/03/2015

Det lignede to tabte point, men dybt inde i overtiden lykkedes det bundholdet Aston Villa med danske Jores Okore på banen i hele kampen at sikre sig en sejr.

På hjemmebane blev det 2-1 over West Bromwich Albion, og Aston Villa tog dermed vitale point i bunden af Premier League tirsdag aften.

Først tre minutter inde i overtiden blev sejren sikret på et straffespark, hvilket var helt fortjent.

Aston Villa var det bedste hold og kom foran ved Gabriel Agbonlahor efter 23 minutter i første halvleg. Men midt i anden halvleg udlignede udeholdets Saido Berahino til 1-1.

Kort efter udligningen var West Bromwich tæt på at gøre det til 2-1 efter et kontraangreb, men Jores Okore reddede sit hold med en god tackling i den farlige situation.

Og i stedet tilkæmpede hjemmeholdet sig et straffespark, som blev begået meget klodset af udeholdets målmand Ben Foster.

Christian Benteke scorede sikkert, så Aston Villa nu har tre point ned til nedrykningsstregen. I hvert fald indtil Queens Park Rangers og Burnley har været i kamp onsdag.

Tirsdagens opgør mellem Hull og Sunderland sluttede 1-1. Hull kom foran efter et kvarter på et flot mål af den tidligere FC København-angriber Dame N'Doye, men Jack Rodwell udlignede 13 minutter før tid.

Det trak også op til uafgjort mellem Southampton og Crystal Palace, men syv minutter før tid sikrede Sadio Mane en hjemmesejr til Southampton, der nu ligger nummer fem.