Olafur Stefansson forstærker KIF i Champions League

KIF Kolding København og Olafur Stefansson har indgået et samarbejde, som gør, at håndboldveteranen kan spille med i klubbens resterende Champions League-kampe i denne sæson.

- Vi er utrolig glade for, at det er faldet på plads, og at Olafur kan trække KIF Kolding København-trøjen over hovedet, når vi spiller mod Zagreb på lørdag, siger træner Aron Kristjansson til klubbens hjemmeside.

41-årige Olafur Stefansson kan allerede tørne ud for KIF Kolding København i lørdagens 1/8-finale mod RK Zagreb - og i returkampen ugen efter søndag 22. marts i Brøndby.

Islændingen har trænet med hos KIF Kolding København den seneste uges tid, og i klubben er man overbevist om, at han kan komme ind og gøre en forskel.

- Han har en utrolig rutine og ro i sit spil, hvilket vi formentlig får meget brug for i Zagreb, som er en vanvittig udebane.

- Derudover er der stadig tvivl om Kim Andersson og hans skudkraft, så her kan Olafur også gøre en forskel. Vi er alt i alt utrolig glade for, at det kunne lykkes, lyder det fra KIF-træneren.

Blandt spillerne er der også glæde over at få Olafur Stefansson med på holdet til de to meget svære kampe mod RK Zagreb i Champions League.

- Man kan tydeligt se til træning, at han stadig forstår håndbold, og det tog ikke særlig lang tid, før han forstod den måde, vi gerne vil spille på.

- Ud over at være en super god håndboldspiller har han en god ro over sig både på og uden for banen, det er altid kærkomment, siger KIF-keeper Kasper Hvidt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip