Olafur Stefansson forstærker KIF i Champions League

KIF Kolding København og Olafur Stefansson har indgået et samarbejde, som gør, at håndboldveteranen kan spille med i klubbens resterende Champions League-kampe i denne sæson.

- Vi er utrolig glade for, at det er faldet på plads, og at Olafur kan trække KIF Kolding København-trøjen over hovedet, når vi spiller mod Zagreb på lørdag, siger træner Aron Kristjansson til klubbens hjemmeside.

41-årige Olafur Stefansson kan allerede tørne ud for KIF Kolding København i lørdagens 1/8-finale mod RK Zagreb - og i returkampen ugen efter søndag 22. marts i Brøndby.

Islændingen har trænet med hos KIF Kolding København den seneste uges tid, og i klubben er man overbevist om, at han kan komme ind og gøre en forskel.

- Han har en utrolig rutine og ro i sit spil, hvilket vi formentlig får meget brug for i Zagreb, som er en vanvittig udebane.

- Derudover er der stadig tvivl om Kim Andersson og hans skudkraft, så her kan Olafur også gøre en forskel. Vi er alt i alt utrolig glade for, at det kunne lykkes, lyder det fra KIF-træneren.

Blandt spillerne er der også glæde over at få Olafur Stefansson med på holdet til de to meget svære kampe mod RK Zagreb i Champions League.

- Man kan tydeligt se til træning, at han stadig forstår håndbold, og det tog ikke særlig lang tid, før han forstod den måde, vi gerne vil spille på.

- Ud over at være en super god håndboldspiller har han en god ro over sig både på og uden for banen, det er altid kærkomment, siger KIF-keeper Kasper Hvidt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip