Olsen: Bendtner er et fremmedlegeme hos Wolfsburg

I Wolfsburg har træner Dieter Hecking givet Nicklas Bendtner masser af tid på banen, og senest var den danske landsholdsangriber i startopstillingen, da Wolfsburg søndag besejrede Augsburg.

- Jeg så hele kampen, og jeg synes, at Nicklas havde meget svære arbejdsbetingelser. Det vil deres træner også sige, tror jeg.

- Nicklas arbejdede stenhårdt for holdet på den måde, han kan. Og jo flere minutter, han får, jo mere vil det gøre ham bedre, siger Morten Olsen.

Landstræneren er glad for at få sin angriber hjem i god form og forventer, at Bendtner på landsholdet får bedre arbejdsbetingelser end i Wolfsburg.

- Det er tydeligt, at han stadig er sådan lidt et fremmedlegeme på Wolfsburgs hold i forhold til det, vi så i for eksempel landskampen mod Armenien. Men det var også med spillere, som han kender bedre.

- Nicklas har ikke været der i så lang tid, og det tager tid at få ham spillet ind på den position. Tidligere har Wolfsburg haft helt andre typer på den position.

- Det skal nok komme, for han passer fint til Wolfsburg, understreger landstræneren.

Det er ikke blot de nye holdkammerater, Bendtner skal vænne sig til. Det er også spillestilen i Bundesligaen, der er anderledes, end den han har været vant til i England.

- Wolfsburg er et hold, som i øjeblikket ikke er oppe at toppe. Det tror jeg også, at de vil indrømme selv. Men de får heldigvis point, og det er det vigtigste, siger Olsen.

Bendtner jagter i de kommende EM-kvalifikationskampe mod Albanien og Portugal landsholdsscoring nummer 25 og det første mål siden kampen mod Italien i oktober sidste år.

/ritzau/

 

Dagens Gossip