Otte tegn på, at du skal være alene resten af dit liv

Lad os bare indrømme det - dating-universet i midt-20’erne kan være lidt af en udfordrende labyrint.
De fleste singler har prøvet de der korte, udefinerede forhold, som aldrig rigtig bliver til noget. Men hvordan ved man, at man har været single for længe.

LÆS OGSÅ: Disse fem ting fortryder du når du dør

Det har Lauren Tyler, som blogger for Thought Catalog, otte bud på:

1. Den eneste, du har set nøgen det sidste år, er dig selv

Det er der ikke noget galt med, vi skal alle kunne elske vores kroppe… men vi skal også lade andre værdsætte vores krop ind i mellem.

2. Din sidste date inkluderede armslængde-dans

Altså sådan en akavet folkeskole-agtig dans. Er der andre, der kan huske, hvordan det var dengang? Hvis en fyr kunne lide dig, sendte han dig en seddel i fysiktimen med et “sæt kryds i ja, nej eller måske”. Nu til dags skal vi selv regne den ud. Ellers tak.

3. Selv din bedstemor er holdt op med at spørge ind til dit kærlighedsliv

Førhen spurgte folk mig hele tiden, hvornår jeg havde tænkt mig at slå mig ned, om jeg datede nogen for tiden, og så videre. Det irriterede mig helt vildt. Hvorfor kan jeg ikke bare være en single, uafhængig kvinde, som godt kan lide at være for sig selv?
Men nu hvor alle er holdt op med at spørge… så savner jeg det lidt.

LÆS OGSÅ: 12 ting du skal holde op med at gøre mod dig selv

4. Folk begynder (diskret) at tvivle på din seksualitet

Jeg tænder på drenge. Men jeg er ret sikker på, at der er flere familiemedlemmer, og et par stykker af mine gamle venner, som er begyndt at overveje, hvilket hold, jeg egentlig spiller for. Men hvad fanden, lad dem spekulere så tosset, de vil.

5. Din favoritudgave af en fredag aften består i at drikke vin og se Glee
Det er der intet som helst galt med. Måske - og måske ikke - er det lige nøjagtigt det, jeg selv laver lige nu. Men folk med vitale kærlighedsliv gør vist ikke det hver fredag aften.

6. Du tjekker kun Instagram og Facebook når det er højst nødvendigt, for du ved, de er spækket med forlovelses- og graviditets-annonceringer

Når du så alligevel logger på de sociale medier, skal det gøres sammen med en kæmpestor flaske vin.

LÆS OGSÅ: 26 bizarre ting alle kvinder har gjort mindst en gang

7. Du er alene så ofte, at du er bange for, at gøre noget pinligt næste gang, du er sammen med folk, fordi du glemmer, at du ikke er alene

Det er faktisk min største frygt.

8. Du bliver ved med at tænke på, at hvis du blot kunne komme væk fra din by, dit job eller din skole, så ville du nok finde den rette

Men ville du nu også det?

 

Dagens Gossip