Otte ting jeg lærte, da jeg fik en datter

Bret Spears er både blogger og far. Nu kan du læse et uddrag fra hans blog, som er blevet bragt på Huffington Post.

1. Ingen havde fortalt mig, hvor tidligt hun ville blive interesseret i drenge.
- En aften, mens jeg var i træningscentret med min datter, tog hun min arm og sagde: ‘Far, kan du se ham drengen derovre? Ham kan jeg lide.’ Mens vi sad i cafeteriet og drak vores smoothies, blev hun ved med at følge ham med øjnene. Han hed Harrison, og han var både høflig og veltalende, det skal hun have. Desværre for min datter, så var Harrison 19 år gammel og næsten to meter høj. Han arbejdede i cafeteriet. Min datter var tre. Seriøst.

2. Ingen havde fortalt mig, hvor meget mere jeg kunne elske min kone.
- Nu, hvor der er en miniudgave af min kone i huset, som har alle hendes træk og særegenheder, så ser jeg hende pludselig på en helt ny og dybere måde. Jeg ville ønske, jeg altid havde elsket min kone lige så højt, som jeg gør nu. Det fortjener hun.

3. Ingen havde fortalt mig, at alle mine tidligere forsøg på at forstå den kvindelige anatomi ville blive overgået af én enkelt ulækker lorteble.
- Det er mildest talt overvældende, når man første gang ser en babytissekone, der er smurt ind i lort. Jeg har bogstavelig talt stået med en klud i den ene hånd og et forstørrelsesglas i den anden, mens jeg fjernede afføring fra hendes tissekone.

4. Ingen havde fortalt mig, at jeg ville blive feminist af at have en datter.

5. Ingen havde fortalt mig, hvor vigtig farven lyserød er.
Sidste jul ønskede min datter sig en lyserød hundehvalp. Jeg har set hende bryde ud i gråd, fordi hendes lyserøde tallerken var i vaskemaskinen. Alt skal være lyserødt. Selv hvis Jesus genopstod, ridende på en blå enhjørning, ville hun spørge ham, hvorfor den ikke var lyserød?

Læs også: Disse 10 ting skal mødre med drenge gøre

6. Ingen havde fortalt mig… eller måske havde min kone fortalt mig det, men jeg troede aldrig rigtig på det: At piger begynder at planlægge deres eget bryllup allerede mens de går i børnehave.

7. Ingen havde fortalt mig, hvor irrationelt det end må være, hvor knust jeg ville blive, første gang min datter kom hjem og sagde, hun ville giftes med den fjollede, flotte dreng fra børnehaven i stedet for mig.

8. Ingen havde fortalt mig, hvor meget jeg ville komme til at elske manicures, teselskaber, pigefnidder og pastelfarve.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip