Paul Walkers tragiske død sætter filmoptagelser på pause

Hurtige biler og masser af action plejer at kendetegne "Fast and Furious"-filmene. Men nu er bilerne kørt i garage, lamperne på filmsettet er slukket og produktion sat på pause. 

Filmselskabet Universal var midt i optagelserne af "Fast and Furious 7", da en af hovedrolleindehaverne, Paul Walker, omkom i et tragisk biluheld. Efterfølgende har der været mange spekulationer omkring filmenes fremtid.

Derfor har filmselskabet Universal nu udsendt en officiel meddelelse omkring "Fast and Furious", skriver MTV News.

- Lige nu fokuserer vi på at vise omsorg for Paul Walkers familie og hele castet af filmen, skriver filmselskabet og fortsætter:

- Vi føler, at det er vores ansvar at stoppe optagelserne for et stykke tid, så vi kan overveje alle muligheder for at komme videre med serien. Vil vil holde fans af "Fast & Furious" informeret og kommer med yderligere informationer, når vi ved noget. Indtil da ved vi, at de vil slutte sig til os i sørgeperioden efter bortgangen af vores kære ven Paul Walker, slutter Universal.

Paul Walker omkom i en bilulykke, hvor bilen i høj fart ramte ind i en gadelygte og et træ og efterfølgende brød i brand. Årsagen til ulykken bliver stadig efterforsket.

Newspaq

 

Dagens Gossip