Piotr Wozniacki: I min verden vandt Caroline

Hun kunne dårligt tabe med mindre margin, Caroline Wozniacki.

I semifinalen ved WTA Finals måtte hun lørdag i semifinalen se sig slået af verdensetteren Serena Williams med 6-2, 3-6, 6-7 efter en tæt tiebreak i det tredje og afgørende sæt.

Danskerens far og træner, Piotr Wozniacki, fokuserer på at være tilfreds med den fremragende indsats frem for det knebne nederlag.

- Nej, jeg vil ikke være skuffet. Jeg vil gratulere Caroline med den kamp. I min verden vandt hun nemlig den kamp, siger Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

Han ærgrer sig over, at den amerikanske modstander i de to sidste sæt fandt sine bedste server frem, og at Caroline Wozniacki ikke formåede at udnytte føringen på 4-1 i den afgørende tiebreak.

- Var Caroline kommet foran 5-1, så havde det været en anden situation end 4-3, så hun var lidt uheldig.

- Men det var tennis på et meget, meget højt niveau, og Caroline vandt vel 90 procent af duellerne mellem dem. Hun viste de ting, hun kan, siger han.

Caroline Wozniacki kvalificerede sig til semifinalen som den mest suveræne efter tre sejre i gruppespillet. Her vandt Williams kun to.

Men amerikaneren havde nok en gang de bedste nerver i afgørelsens stund.

Det var fjerde gang på under tre måneder, at Williams besejrede Wozniacki. I tre af tilfældene har danskeren vundet det første sæt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip