Politi anholder den sidste efterlyste i Christiania-sag

Dagen før den første af syv store sager mod den organiserede hashhandel på Christiania fredag indledes i Københavns Byret, blev den sidste efterlyste mand i sagen varetægtsfængslet.

Politiet mener, at den 43-årige mand i en periode fra 3. december 2012 til 13. marts 2014 har solgt, hvad der svarer til mindst 360 kilo hash fra den såkaldte bod 2b.

I marts slog politiet til mod den åbenlyse hashhandel i Christiania. Ved aktion Nordlys blev 150 adresser ransaget, og 80 personer blev anholdt.

Flere slap dog væk, og den 43-årige har været eftersøgt af politiet.

- Onsdag fik vi et tip om, at han muligvis opholdt sig i Nordvestkvarteret, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Københavns Politis Task Force Pusher Street til Ritzau.

Et par betjente blev sendt ud i kvarteret, og det gav pote.

- De ser ham komme ud af en opgang, og han bliver anholdt, fortæller politikommissæren.

Torsdag blev manden så fremstillet i grundlovsforhør ved Dommervagten i København, hvor han blev fængslet i firet uger.

De mange, der er tiltalt for at sælge hash på Christiania, har betydet, at man har delt sagen op i syv forskellige sager, hvoraf Københavns Byret fredag tager hul på den første. Den sag, som den 43-årige er tiltalt i, bliver dog først indledt på et senere tidspunkt.

- Den 43-årige var den sidste, vi manglede i forbindelse med aktion Nordlys, siger Steffen Thaaning Steffensen, der ikke lægger skjul på, at der er flere aktioner mod hashhandlen på Christiania på vej.

- Vi bliver ved, indtil den åbenlyse hashhandel er væk, forsikrer han.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip