Politiet anbefaler sigtelse mod Justin Bieber

Politiet i Los Angeles anbefaler, at statsadvokaten rejser sigtelse mod Justin Bieber. Det er konklusionen på den efterforskning, der blev indledt i sidste uge, efter at sangeren var røget i totterne på en nabo i den mondæne forstad Calabasas.

Bieber er i fuld gang med den europæiske del af sin »Believe«-verdensturné, men havde et par fridage op til påske og fløj til Los Angeles, hvor han prompte tørnede sammen med naboen.
Anledningen var angiveligt nogle larmende fester, vennerne har holdt i sangerens palæ under Biebers fravær, ligesom naboen skældte ud over, at popstjernen ræser rundt på de stille villaveje i sin Ferrari til fare for kvarterets legende børn og hundeluftere.

Sammenstødet førte til, at Bieber blev anmeldt for vold og trusler.
Han skal blandt andet have slået og spyttet på den anden mand.

Efter endt efterforskning overdrager ordensmagten nu sagen til statsadvokaten med en anbefaling om, at Bieber sigtes efter en straffelovsparagraf, der nærmest kan sammenlignes med den danske for legemsbeskadigelse.

Sagen er det seneste bump på vejen i en efterhånden lang række for den tidligere duksedreng. Skærtorsdag konfiskerede det tyske toldvæsen en cappuchinerabe, sangeren forsøgte at smugle ind i landet ombord på sit privatfly. Forseelsen, der blev opdaget ved landingen i München, kostede også Bieber en bøde på over 90.000 kroner. Hans alternative kæledyr må blive i lufthavnens karantænefaciliteter.

***

 

Dagens Gossip