Politiet anholder 23-årig for knivstikkeri ved McDonalds

En 23-årig mand er onsdag ved middagstid blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg i forbindelse med et knivstikkeri i sidste uge, skriver folketidende.dk.

Knivstikkeriet fandt sted under et større slagsmål ved en McDonalds i Nykøbing, hvor en 22-årig mand blev stukket flere gange.

Den unge mand blev "stukket flere gange i ansigtet, overfladisk, og muligvis også i ryggen", fortalte vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falster Politi dengang til Ritzau.

Slagsmålet fandt stedonsdag i sidste uge midt på dagen på parkeringspladsen uden for fastfood-restauranten, og politiet blev alarmeret klokken 13:53.

Samme aften anholdt politiet den første i sagen. En 32-årig mand fra Københavns-området, som er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er ifølge folketidende.dk også sigtet for drabsforsøg.

Onsdagens anholdelse blev foretaget et sted på Falster, men præcis hvorhenne vil efterforskningsleder og politikommissær Marianne Roed ikke oplyse til folketidende.dk af hensyn til efterforskningen.

Torsdag bliver den 23-årige fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster.

/ritzau/

 

Dagens Gossip