Popdreng i ekstase over prestigefuld pris

Hans fanskare af skrigende teenagepiger lader til at elske ham mere end noget andet, og han har status som en af de største stjerner på den danske musikhimmel.

Det slog popsangeren Christopher endegyldigt fast, da han torsdag aften vandt den prestigefyldte pris som Årets Danske Mandlige Kunstner ved Gaffa-prisen 2014 i Bremen Teater i København.

Og den 22-årige københavner var lykkelig over at kunne løfte den velansete pris, der forestiller bogstavet G, fra Gaffas logo.

- Sikke en aften! skriver musikeren således på sin Instagram-profil om et billede, hvor han med lukkede øjne kysser sin nyerhvervede Gaffa-statuette.

For at vinde prisen formåede Christopher at slå nogle af Danmarks allermest populære musikere. Rapperen L.O.C., sangeren Joey Moe, "D.a.u.d.a"-hitmageren S!vas og "Dybt Vand"-sangeren Rasmus Walter var nemlig alle nominerede til prisen, som den krølhårede københavner altså tog for næsen af dem.

S!vas kunne dog trøste sig med, at han gik hjem med den nyindstiftede Gaffas Specialpris, som musikmagasinet gav til en musiker, som gjorde en ekstraordinær indsats for musikken i 2014.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip