Presset Moyes håber på hurtig Rooney-retur

Manchester United har store problemer med skader før lørdagens møde med West Ham. Manager David Moyes har dog håb om, at Wayne Rooney bliver klar til den vigtige Premier League-kamp.

- Han har en chance for at blive klar til kampen mod West Ham. Vi får at se, hvordan han har det i morgen, siger Moyes på fredagens pressekonference.

Moyes har fået lidt arbejdsro igen, efter at United havde tabt to ligakampe i træk hjemme mod Everton og Newcastle.

Siden da har United vundet tre kampe i træk uden at lukke mål ind. Det er blevet til en 1-0-sejr hjemme over Shakhtar Donetsk i Champions League, 3-0 ude over Aston Villa i ligaen og 2-0 ude over Stoke i onsdagens Liga Cup-kamp.

- Tre sejre og tre kampe uden at indkassere mål er noget, jeg er tilfreds med. Vi er i færd med at komme ind i rytmen, nøjagtigt som ønsket. Det er helt normalt for Manchester United, siger Moyes.

Trods de seneste opture er United under kraftigt pres før lørdagens kamp på hjemmebanen Old Trafford mod West Ham.

United halter hele 10 point efter førerholdet Arsenal, og efter kampen mod West Ham venter udekampe mod Hull og Norwich, før Tottenham gæster Old Trafford nytårsdag.

Og Moyes må klare sig uden flere nøglespillere. Stjerneangriberen Robin van Persie, midtbanegeneralen Michael Carrick og kantspilleren Nani er definitivt ude.

Det er grunden til, at Moyes håber ekstra meget på, at Rooney bliver sin lyskeskade kvit.

Rooney har været en af Uniteds bedste spillere i denne sæson. Den engelske landsholdsangriber har scoret 10 mål i 22 kampe for United.

Også United-spillerne Nemanja Vidic og Marouane Fellaini kæmper for at blive skadesfri til lørdagens kamp.

United ligger på ottendepladsen i ligaen og har syv point op til Manchester City på fjerdepladsen, som giver adgang til kvalifikationen til Champions League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip