Randers FC-træner: Vi er ramt af et syndrom

Skrevet af admin

|

24/11/2013

Dagens topnyheder

Randers FC er løbet ind i noget af et problem. Colin Todds tropper har nemlig flere gange i denne sæson lukket mål ind i de absolut sidste sekunder af kampene. Lørdag aften skete det igen, da OB fik udlignet til 1-1 dybt inde i overtiden.

Randers-træner Colin Todd mener, at det er gået hen og blevet lidt af en bet for kronjyderne.

- Vi er ramt lidt af et syndrom, hvor vi indkasserer sene mål. Jeg tror, der er lidt frygt blandt spillerne, når vi rammer slutminutterne. Det sårer os alle. Spillerne bliver nødt til at vise noget mental styrke, når de går ind på banen, siger Colin Todd.

Randers FC’s enlige målscorer fra kampen mod OB, Ronnie Schwartz, anerkender da også, at der er at problem i slutfasen af kampene.

- Når det er sket så mange gange, så kan man måske godt kalde det et syndrom. Der ligger måske et eller andet i os, der stresser os i den afgørende fase af kampene. Det skal vi have vænnet os af med hurtigst muligt, ellers får vi ikke mange point, siger Ronnie Schwartz.

Også i Randers-defensiven er der ærgrelse at spore over den negative tendens. Den centrale forsvarsspiller Mads Agesen, mener, at det er mangel på dygtighed snarere end uheld.

- Det er mangel på dygtighed. Vi skal være meget bedre med bolden, i stedet for at gå ned og forsvare os ud af det. Nu er det tredje gang, vi lukker mål ind til sidst. Det er vel ikke uheld. De point vi har mistet på det, havde virkelig gjort en forskel i stillingen, siger Mads Agesen.

Randers møder i næste runde FC Nordsjælland.

/ritzau/