Randers overvinder chokstart og nedkæmper Esbjerg

Skrevet af admin

08/11/2014

Dagens topnyheder

Randers FC leverede et stærkt comeback, da kronjyderne lørdag på hjemmebane slog Esbjerg med 3-2 i Superligaen.

De vestjyske gæster tog føringen efter godt et minut, da topscorer Martin Pusic gav Esbjerg en drømmestart med målet til 1-0.

De kontrastærke esbjergensere blev herefter langsomt nedkæmpet af de fysiske stærkere Randers-spillere, der også blev hjulpet godt på vej af Esbjerg-keeper Martin Dubravka efter et kvarter.

Den ene af Randers' to svenske angribere, Mikael Ishak, headede lige på Dubravka, der ramte forbi bolden, da han ville bokse den væk. Og så var der udlignet til 1-1.

Hjemmeholdet udnyttede kort efter den tiltagende dominans til at komme på 2-1, da Elmar Bjarnason fulgte op på en ripost og sikkert scorede.

Det blev til endnu en svensk scoring for Randers efter en lille times spil, da Viktor Lundberg på kanten af straffesparksfeltet drejede væk fra Esbjergs midterforsvarer Michael Jakobsen og flot trykkede bolden i mål til 3-1.

Selv om det nu lignede en sikker hjemmesejr, så kom spændingen tilbage i slutfasen, da Martin Pusic scorede for ottende gang i denne sæson. Det gør østrigeren til topscorer i Superligaen.

Esbjerg følte sig i overtiden snydt for et muligt straffespark, da Michael Jakobsen blev skubbet hårdt i ryggen af Randers-anfører Christian Keller. Lidt uforståeligt undlod dommer Kenn Hansen at dømme straffespark i situationen.

Randers FC rykker med sejren forbi FC København og indtager ligaens andenplads, mens Esbjerg er placeret midt i rækken.

/ritzau/