Randers skriver kontrakt med Mikkel Thygesen

På rygteplan har Mikkel Thygesen i et stykke tid været sendt til Randers FC, og mandag har kronjyderne så offentliggjort den løbestærke midtbanespiller som ny mand i lyseblåt.

Den tidligere FCM-, Brøndby- og Hobro-spiller har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2017.

- Jeg havde ingen betænkningstid, da jeg fandt ud af, at Randers FC var interesseret i mig. Interessen var gensidig, så jeg glæder mig meget til at spille for klubben, siger Thygesen til klubbens hjemmeside.

- Og hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg altid hadet at spille mod Randers FC, for de har altid haft et godt hold. Så nu ser jeg frem til at blive holdkammerat med spillerne i stedet.

Hos kronjyderne glæder træner Colin Todd sig over at få en erfaren forstærkning til truppen.

- Mikkel har masser af erfaring, og han er stadig meget sulten. Han er en klog fodboldspiller, hvis intelligens på fodboldbanen også gør, at han bringer en masse lederskab ind i vores klub, siger cheftræneren.

30-årige Mikkel Thygesen har tre landskampe for Danmark på cv'et, og han har repræsenteret klubber som Frem, FC Midtjylland, tyske Borussia Mönchengladbach, Brøndby og senest Hobro.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip