Randers: Vi kigger efter erstatning for Schwartz

Randers FC solgte onsdag 24-årige Ronnie Schwartz til den franske Ligue 1-klub Guingamp. Topscoreren mangler kun at bestå lægetjekket, før han kan fortsætte karrieren i fransk topfodbold.

Allerede i sommerens transfervindue er det planen, at Randers vil finde en erstatning for Ronnie Schwartz, som scorede 15 mål i Superligaen i sidste sæson.

- Ronnies tilstedeværelse og mange flotte og værdifulde mål vil blive savnet, men vi er trygge ved vores andre angribere i truppen.

- Vi kigger dog samtidig efter en typelignende erstatning for Ronnie Schwartz, lyder det i en officiel meddelelse fra Randers.

Med salget af Ronnie Schwartz følger Randers op på de tidligere angrebsesser, som klubben har erhvervet for ingen eller meget få penge og videresolgt med stor økonomisk gevinst. De bedste eksempler er Djiby Fall og Yura Movsisyan.

- Vi er stolte over at kunne sælge endnu en angriber til udlandet. Vi har fået en god pris på Ronnie, og Guingamp virker til at være det helt rigtige match for ham. Klubben har i hvert fald fulgt ham længe, fortæller kronjyderne.

Det var 41 mål i 89 førsteholdskampe for Randers, der fik flere udenlandske klubber til at spærre øjnene op, og i den sidste ende blev det Guingamp, der løb med Ronnie Schwartz.

/ritzau/

 

Dagens Gossip