Randers: Vi mødte et klassehold

Randers FC er færdig med europæisk fodbold efter 0-2 ude mod Rubin Kazan. Et nederlag, der kommer efter 1-2 hjemme i Randers for en uge siden.

Rubin Kazan er ifølge Randers' cheftræner Colin Todd, et klassemandskab, og derfor var han i virkeligheden glad for, at det ikke gik værre for superligaholdet. Til gengæld lærte spillerne en masse af de to lektioner fra russerne.

- Vores Europa League-eventyr er slut i denne omgang, men vi tager en masse erfaring med os. Vi har mødt et klassehold, der har lært os meget, og vi undgik heldigvis at få en snitter. Det er også meget positivt, siger Colin Todd til klubbens hjemmeside.

- På dette niveau er det svært for os at være med. Når det går hårdest til på "vores niveau", kan vi vinde 3-1 over FCK i Parken, men mod Rubin Kazan var niveauet endnu højere. Men oplevelsen gav os en masse erfaring, som vi kan drage nytte af i Superligaen.

- Der var perioder i kampen, hvor vi rent faktisk formåede at holde fast i bolden over længere perioder, og det er i sig selv opløftende mod et klassemandskab som Rubin Kazan.

Colin Todd håber og forventer, at hans mandskab allerede på søndag mod FC Midtjylland kan drage nytte af de erfaringer, spillerne høstede mod det russiske hold.

- Det må være en kæmpe motivation for spillerne at se frem til den superligakamp, når de lige har mødt et topmandskab som Rubin Kazan.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip