Rasmus Nøhr: Elsker at spille som aldrig før

Vi  kender ham for hits som "Sommer i Europa" og "Det Glade Pizzabud", men repertoiret har efterhånden vokset sig stort for popsnedkeren Rasmus Nøhr, der kan fejre, at det nu er 10 år siden, han udkom med sit første soloalbum.

Årene på bagen har dog ikke tynget ham - tværtimod.

- Det er sjovere at spille nu end nogensinde før. Jeg varmede op for John Mayer i Odense i går (onsdag red.), og i fredags spillede jeg i Tivoli i Aarhus. De to koncerter hører til blandt mine bedste koncerter nogensinde. Så jeg synes selv, at jeg er i god form, fortæller Rasmus Nøhr.

En af årsagerne til, at den rutinerede popsmed nyder musiklivet så meget lige nu, skal blandt andet findes i de folk, han har samlet omkring sig.

- Det har taget mange år at nå hertil, hvor jeg synes, at jeg er blevet erfaren nok til, at jeg har fået min egen mening om tingene. Det har også taget nogle år at finde frem til mit hold, men nu står jeg et sted, hvor jeg har fundet nogle musikere, der virkelig vil det samme som mig, siger Rasmus Nøhr.

Fredag skal han på scenen i Tivoli til Fredagsrock i Tivoli sammen med sit band, og det er en oplevelse, som Nøhr glæder sig meget til. Han håber, at publikum får samme fest, som han selv regner med at få på scenen.

- Denne koncert har chancen for at blive årets sommeraften - i hvert fald for mig, fordi rammerne i Tivoli er så smukke og nostalgiske for mange mennesker, siger Rasmus Nøhr.

Ud over Fredagsrock skal Rasmus Nøhr også turnere land og rige rundt sommeren over, og han lægger heller ikke skjul på, hvilken festival han glæder sig mest til.

- Jeg kan ikke lade være med at nævne Skanderborg Festival, som jeg mener, er dansk musiks højborg. De har nogle fantastiske omgivelser derude, som gør, at man bare er i godt humør fra starten, fortæller Rasmus Nøhr.

Rasmus Nøhr fyrer op under Fredagsrock i Tivoli fredag klokken 22.

Newspaq

 

Dagens Gossip