Robben revser United-taktik: Det var næsten som håndbold

Da Bayern München og Manchester United tirsdag aften spillede 1-1 i det første opgør i Champions League-turneringens kvartfinale, var samtlige spillere i store perioder samlet omkring Uniteds felt.

Men trods en enorm overvægt i boldbesiddelse, lykkedes det altså ikke for Bayern at tage en sejr med sig fra Old Trafford.

Tyskernes hollandske profil Arjen Robben var ikke imponeret over hjemmeholdets defensive taktik.

- Vi ville spille fodbold, men de stoppede os. Englænderne satsede bare på kontraer, og de spillede meget defensivt. Det var næsten som i håndbold, siger den lynhurtige kantspiller til den engelske avis The Guardian.

Hollænderen får opbakning af sin holdkammerat Toni Kroos.

- Det er virkelig svært at spille mod et hold, der hele tiden har alle sine spillere samlet rundt omkring eget straffesparkfelt, lyder det fra Kroos.

Manchester Uniteds anfører, Nemanja Vidic, bragte på et flot hovedstød hjemmeholdet foran et kvarter inde i anden halvleg. Otte minutter senere udlignede Bayerns tyske landsholdsspiller Bastian Schweinsteiger til slutresultatet.

Der er returopgør på Allianz Arena i München på næste onsdag.

Bayern München er forsvarende mester i turneringen og må fortsat regnes som favorit til at gå videre til semifinalen, selv om United altså bed godt fra sig i den første indbyrdes duel.

/ritzau/

 

Dagens Gossip