Ronaldo-løs Real Madrid snupper vigtig sejr

05/04/2014

Med seks spillerunder tilbage i Primera Division er spændingen helt i top, efter at Real Madrid lørdag aften vandt den svære udebanekamp mod Real Sociedad med imponerende 4-0.

Real Madrid er på tredjepladsen tre point efter Atlético Madrid og to efter FC Barcelona. Frontduoen spillede og vandt tidligere lørdag, så Real Madrid var under maksimalt pres inden opgøret mod rækkens nummer seks.

Sejren blev endda sikret, selvom Real Madrid var uden topscorer og superstjernen Cristiano Ronaldo. Han blev sparet på grund af knæproblemer.

I begyndelsen var gæsterne under et stort pres fra Sociedad, som skabte mange farlige chancer mod hovedstadsklubben.

Alligevel gik Real Madrid til pause foran 1-0 takket være et mål fra Asier Illarramendi, der inden denne sæson skiftede fra netop Sociedad til Real Madrid.

Efter pausen scorede Gareth Bale, Pepe og indskiftede Alvaro Morata målene for udeholdet.