Ryan Giggs efter vild United-sæson: Jeg brød ud i gråd

Den mangeårige Manchester United-stjerne Ryan Giggs havde en særdeles følelsesladet afslutning på sidste sæson.

Den 40-årige kantspiller overtog trænersædet i de sidste fire kampe i Premier League efter fyringen af manager David Moyes. Efter den sidste ligakamp overraskede han sig selv, da han brød ud i tårer.

Følelserne kom op i ham, da truppen var landet i lufthavnen i Manchester efter 1-1-kampen i Southampton.

- Vi kom ud ad flyveren i Manchester, og jeg sagde farvel til spillerne, takkede dem og sagde potentielt farvel til mange af dem for sidste gang.

- Jeg er normalt ikke en følelsesladet person - eller det troede jeg ikke - men min bil var parkeret lige udenfor, og jeg tænkte, at jeg måtte ud i bilen, da jeg kunne mærke følelserne komme op i mig.

- Da jeg kom ind i bilen, begyndte jeg at græde og blive virkelig følelsesladet. Jeg tror, at det skyldtes de ting, jeg lige havde sagt - farvel til nogle mennesker for muligvis sidste gang plus det pres, jeg havde sat mig selv under, fortæller Giggs i en dokumentar, der vises på torsdag på ITV.

På vej væk fra lufthavnen kørte hans tidligere holdkammerat Nicky Butt op på siden af ham, mens han holdt for rødt lys.

- Jeg tænkte, at jeg kan ikke lade Butty (Nicky Butt, red.) se, at jeg lige har grædt. Så jeg gav ham et lille vink og kiggede den anden vej, mens jeg ventede på, at lyset blev grønt.

- Det lyder dumt nu, for det er overhovedet ikke mig. Jeg er slet ikke sådan. Det var en stor lettelse at køre hjem fra lufthavnen, fortæller United-ikonet.

Ryan Giggs er efterfølgende blevet ansat i United som assistent under den kommende manager Louis van Gaal. I den forbindelse har Giggs samtidig oplyst, at han indstiller sin aktive karriere, der begyndte i 1990 i United.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip