Sådan blev incest afsløret: "Min søster er gravid - vi ved ikke, hvem af mine brødre, der er far"

Flere detaljer dukker løbende op om en gruopvækkende sag om incest fra en landsby i Australien, hvor 40 familiemedlemmer levede under svært uhumske forhold og fik børn på kryds og tværs af familien.

Myndighederne kom på sporet af familien i 2012, da en af døtrene kom med en henkastet bemærkning i skolen, skriver Daily Mail.

- Min søster er gravid, men vi ved ikke, hvem af mine brødre, der er faderen.

Læs også: Svært deforme børn fundet i incest-kult

Den bizarre familiesaga startede i midten af sidste århundrede, hvor en bror og søster sammen fik datteren "June". Hun blev gift med manden "Tim", og i 1970'erne flyttede sammen til Australien. De fik syv børn sammen, og herefter begyndte incesten for alvor at tage fart.

Blandt andet fik deres datter "Betty" 13 børn - nogle med sin far, nogle med en ukendt slægtning og resten med sin bror "Charlie", som hun levede i et ægteskabs-lignende forhold med.

Hendes børn "Tammy" og "Derek" fik sammen tre børn, hvoraf det ene barn dog døde.

"Bettys" 13-årige barnebarn fortalte socialrådgiverne om seksuelt samkvem med sin ni-årige onkel "Dwayne" (Bettys søn), mens "Dwaynes" otte-årige søster, "Carmen" så til.

Læs også: Forsøgte at voldtage baby: Band raser over pædofil rocksanger

Familien boede i to campingvogne, to skure og nogle telte i en landsby sydvest for Sydney, alle uden rindende vand eller toiletter. Alle var usædvanligt beskidte, havde mere eller mindre rådne tænder, og mange havde deformiteter i hovedet som følge af indavl. Flere led også af sjældne genetiske sygdomme.

Nogle af børnene kunne knap tale, og de færreste gik i skole og kunne ikke læse eller skrive.

Børnene er blevet placeret i plejefamilier, men "Betty" skal nu i retten for at forsøge at bortføre to af sine sønner fra plejefamilien.

Alle familiemedlemmer har fået dæknavne og det falske efternavn Colt for at beskytte børnenes identitet.

Se familiens forvirrende stamtræ hos news.com.au.

 

Dagens Gossip