Sangerinde røber hemmelighed om sin barndom

Skrevet af admin

13/11/2013
I fire lange barndomsår oplevede hun systematisk misbrug foretaget af den samme mand i hendes nærområde i byen Limerick, Irland.Sangerinden Dolores O'Riordan, der blev kendt med bandet The Cranberries og deres hit "Zombie" i 1994 står nu frem med den hemmelighed, hun har båret på siden barndommen.- Jeg blev seksuelt misbrugt i fire år, da jeg var en lille pige. Vi flyttede ind i et travlt boligkompleks, da jeg var syv år gammel. Der var tonsvis af mennesker hele tiden. Min mor arbejdede meget for at kunne betale regningerne, og min far opdagede det ikke, siger O'Riordan til det irske magasin Life. Sangerindens far var dog undskyldt, da han led af en hjerneskade, som han pådrog sig i en trafikulykke i 1960'erne. - Jeg ser det her som en udrensning. Det er en måde at få ryddet ud i skabet - ikke flere skeletter. Kun fred og healing. Ingen bagage, siger hun.Det er blot otte år siden, at 42-årige Dolores O'Riordan endelig tog mod til sig og fortalte hemmeligheden til sin mor. Den hjerneskadede far nåede ikke at høre om det, før han gik bort i 2011.Newspaq

Mest læste i dag

I fire lange barndomsår oplevede hun systematisk misbrug foretaget af den samme mand i hendes nærområde i byen Limerick, Irland.

Sangerinden Dolores O'Riordan, der blev kendt med bandet The Cranberries og deres hit "Zombie" i 1994 står nu frem med den hemmelighed, hun har båret på siden barndommen.

- Jeg blev seksuelt misbrugt i fire år, da jeg var en lille pige. Vi flyttede ind i et travlt boligkompleks, da jeg var syv år gammel. Der var tonsvis af mennesker hele tiden. Min mor arbejdede meget for at kunne betale regningerne, og min far opdagede det ikke, siger O'Riordan til det irske magasin Life.

Sangerindens far var dog undskyldt, da han led af en hjerneskade, som han pådrog sig i en trafikulykke i 1960'erne.

- Jeg ser det her som en udrensning. Det er en måde at få ryddet ud i skabet - ikke flere skeletter. Kun fred og healing. Ingen bagage, siger hun.

Det er blot otte år siden, at 42-årige Dolores O'Riordan endelig tog mod til sig og fortalte hemmeligheden til sin mor. Den hjerneskadede far nåede ikke at høre om det, før han gik bort i 2011.

Newspaq