Schwarzenegger tilbage som Terminator

Paramount Pictures har besluttet at modernisere historien om dræberrobotten, der ramte biograflærredet første gang i 1984 med Arnold Schwarzenegger i titelrollen.

Over en periode på knap 20 år indspillede han tre film i serien.
»Terminator 2:Dommedag« kom i 1991 og »Terminator 3: Rise of the Machines« fik premiere i 2003. I 2009 blev skuespilleren desuden computergenereret til »Terminator Salvation«.

Nu skal der laves tre film mere, men hurtigt efter hinanden, og selv om Schwarzenegger fylder 66 år i denne måned, har studiet bud efter ham igen.

I en tale på en international udannelseskonference i Australien fornylig røbede den aldrende acionhelt, at han er klar til en ny runde. »Jeg er meget glad for, at studiet vil have mig til at spille Terminator igen i »Terminator 5«, som vi begynder at filme i januar«, røbede Californiens tidligere guvernør.

Paramount har endnu ikke offentliggjort kontrakten med Schwarzenegger, men studiet har bestilt drejebogen. Den leverer manuskriptforfatterne Laeta Kalorgridis og Patrick Lussier, mens »Fast & Furious«-instruktøren Justin Lin efter sigende er interesseret i at stå bag kameraet og forhandler med Paramount.

Ifølge Hollywoods branchepresse får »Terminator 5« premiere i juli 2015.

 

Dagens Gossip