Selvsikker Ancelotti: Vi kan slå alle

Ottende gang blev lykkens gang for Real Madrid, da holdet onsdag endelig fik has på Atlético Madrid, som i syv kampe i træk i denne sæson ikke havde tabt til de forsvarende Champions League-mestre.

1-0-sejren kom i hus trods fraværet af flere stamspillere, og Real Madrid-træner Carlo Ancelotti tror nu på, at holdet kan gentage triumfen fra sidste sæson.

- Hvis vi spiller med den passion, som vi gjorde i dag (onsdag, red.), så kan Real Madrid besejre alle hold, siger den italienske træner.

I kampen mod Atlético Madrid manglede Ancelotti stjernerne Gareth Bale, Karim Benzema og Luka Modric på grund af skader, mens Marcelo havde karantæne.

Mens Modric med sikkerhed ikke bliver klar til semifinalerne, der spilles 5./6. maj og 12./13. maj, kan både Bale og Benzema måske nå at blive klar.

- Vi vil få skadede spillere tilbage til semifinalerne, så tingene bliver bedre for os. Jeg tror, at Bale og Benzema bliver klar hurtigt, men jeg kan ikke give en præcis dag, lyder det fra Ancelotti, som også får Marcelo tilbage fra karantæne.

Hvem madrilenerne skal møde i semifinalen i Champions League bliver afgjort fredag, hvor der er lodtrækning.

Bayern München, FC Barcelona og Juventus er holdene, som Real Madrid kan trække.

Skulle Real Madrid til juni kunne løfte Champions League-trofæet, vil klubben være den første til at genvinde turneringen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip