Serena Williams taber til Ana Ivanovic i Herning

Det lykkedes ikke for tennisstjernen Serena Williams at hente en sejr, da hun onsdag aften spillede en opvisningskamp mod Ana Ivanovic i Jyske Bank Boxen i Herning.

Det så dog ikke ud til at bekymre amerikaneren synderligt, da hun vinkede ud til publikum efter at have tabt 4-6, 4-6.

Den 33-årige amerikaner kom hurtigt bagud 1-4 i første sæt, som serbiske Ivanovic endte med at vinde 6-4.

Kampen fortsatte i et adstadigt tempo i andet sæt, hvor Ana Ivanovic så ud til at være på vej mod sejren, da hun brød til 5-3.

Serena Williams, der har vundet 18 grand slam-titler i damesingle, brød dog omgående tilbage til 4-5, og i det efterfølgende parti afværgede hun tre matchbolde.

Kampens betydning eller mangel på samme blev bedst understreget, da Ana Ivanovic på sin tredje matchbold storgrinende accepterede, at hendes slag blev dømt til at være ude over servelinjen, selvom bolden så ud til at slå ned omkring linjen.

I en grand slam-turnering ville serberen omgående have taget en såkaldt challenge for at få efterprøvet, om kendelsen var korrekt.

Det var dog umuligt at holde Serena Williams inde i kampen på den fjerde matchbold, for den sendte amerikaneren flere meter ud over servelinjen.

Tidligere fredag aften var Frederik Løchte Nielsen på banen i en doublekamp, der var en gentagelse af finalen ved Wimbledon i 2012.

Ved den lejlighed vandt danskeren finalen i London sammen med sin britiske makker, Jonathan Marray, med cifrene 4-6, 6-4, 7-6, 6-7, 6-3 over den svensk-rumænske duo, Robert Lindstedt og Horia Tecau.

Intensiteten var noget mindre i onsdagens kamp i Jyske Bank Boxen, hvor to piger fik lov til at komme på banen og spille med undervejs.

Til sidst gik det som i Wimbledon-finalen, for Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray vandt med cifrene 4-6, 6-4, 12-10.

/ritzau/

 

Dagens Gossip