Shakhtar-chef truer skræmte spillere med sanktioner

Præsidenten i den ukrainske klub Shakhtar Donetsk, Rinat Akhmetov, er overbevist om, at de seks spillere, der nægter at rejse ind i landet, snart vender tilbage.

Spillerne kan nemlig forvente sanktioner, hvis de ikke møder op på arbejde i det østlige Ukraine, efter at de er blevet i Frankrig, hvor klubben har været på træningstur.

- Jeg regner med, at spillerne vil komme tilbage til Shakhtar snart, siger Rinat Akhmetov til klubbens hjemmeside.

Han varsler sanktioner, hvis ikke de seks spillere snarest tropper op i klubben.

- Spillerne har kontrakter, som de skal overholde. Hvis de ikke kommer, bliver det værst for dem selv, for de vil blive straffet i henhold til aftalen, siger præsidenten.

De seks spillere er brasilianerne Alex Teixeira, Douglas Costa, Dentinho, Fred og Ismaily, samt argentineren Facundo Ferreyra.

Spillerne er nervøse for at rejse ind i den urohærgede region, men det har de ingen grund til, siger Shakhtar-præsidenten, der garanterer for spillernes sikkerhed.

- Jeg håber, at vi sammen finder ud af at rette op på misforståelserne, for spillerne behøver ikke være bange for noget som helst. Shakhtar garanterer for alle sine spilleres sikkerhed. Vi tager dem aldrig til farlige steder, siger Rinat Akhmetov.

Samtidig med, at de seks spillere foretrækker at holde forsvarlig afstand til Donetsk, nægter også argentineren, Sebastian Blanco, at møde op i en anden ukrainsk klub, Metalist Kharkiv.

- Efter at det malaysiske fly styrtede ned, har jeg ingen intentioner om at tage tilbage til Ukraine, siger Blanco.

/ritzau/

 

Dagens Gossip