Silkeborg nedjusterer og forventer nedrykning

Fodboldklubben Silkeborg har fået en elendig start på sæsonen i Superligaen og melder nu ud i en fondsbørsmeddelelse, at man forventer nedrykning.

Oprykkerklubben kalder sin tilbagevenden til ligaen for historisk dårlig, efter det ikke er lykkedes at vinde en eneste af de hidtil 14 kampe.

Klubben erkender, at nedrykningen formentlig bliver en realitet og gearer derfor ned økonomisk.

- I konsekvens heraf er det ledelsens vurdering, at en nedrykning til landets næstbedste række (1. division) er overvejende sandsynlig, og den sportslige målsætning derved ikke opfyldes.

- Konsekvensen heraf bliver, at selskabet tilpasser fodboldforretningens omkostninger, lyder det i fondsbørsmeddelelsen.

Her fremgår det, at klubben nedjusterer sit kvartalsregnskab fra 1. juli til 30. september som en konsekvens af de svage resultater på banen.

Klubben forventede et minus på mellem nul og fire millioner, men nedjusterer til et underskud på mellem fire og seks millioner før skat.

Den forventer at opnå overskud inden for en kortere årrække, lyder det i meddelelsen.

I den øjeblikkelige superligastilling ligger Silkeborg sidst med fire point med en afstand på 10 point op til nedrykningsstregen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip