Sjov app: med AirPnP kan du altid finde et toilet når du er trængende

At finde et ledigt toilet når man er til gadefester som distortion er ikke altid let. Samtidig kan det være voldsomt forstyrrende for naboerne til festen, men en ny app hjælper folk med at finde og leje et toilet, når der er mange mennesker i byen. Airpnp hedder app'en, og den skulle efter sigende have premiere ved Mardi Gras i New Orleans i dag, skriver The Next Web.

Om appen er ment helt seriøst er ikke til at sige, men de har over 450 likes på Facebook i øjeblikket. Derudover lander de direkte ned i dele-økonomien, der også tæller et firma som GoMore, hvor man kan leje sin bil ud mellem private. Også Airbnb og couchsurfing, hvor rejsende kan overnatte hos private tælles med i dele-økonomien.

Med premiere i dag er det for tidligt at sige noget om hvorvidt Airpnp kan blive det næste store. De har i skrivende stund over 450 likes på Facebook og 15 tissesteder linet op i Europa. Med det sagt er der dog stadig lang vej til succes for Airpnp, der blandt skal sikre, at de altid har nok åbne toiletter til tissetrængende turister til at være brugbar.

Hvad siger du? Ville du leje dit toilet ud til turister og festivalgængere? Diskuter det på Facebook :)

 

Dagens Gossip