Skadet Carl Froch mister sit VM-bælte

Den engelske bokser Carl Froch har fået frataget sin VM-titel hos bokseforbundet WBA, da han grundet en skade ikke når at forsvare titlen inden for et år, som reglerne foreskriver.

I stedet skal den nye WBA-verdensmester i supermellemvægt findes i kampen mellem Fedor Chudinov og Felix Sturm, som mødes i Tyskland i weekenden.

Froch har allerede mistet sin VM-titel hos forbundet IBF af samme årsag, og ifølge englænderens promoter, Eddie Hearn, er det ikke sikkert, Froch nogensinde kommer i ringen igen.

- Carl (Froch, red.) har været ude af ringen i næsten et år nu, og der er helt sikkert ingen garanti for, at han kommer til at bokse igen, fortæller Eddie Hearn til Sky Sports.

- Han har ikke brug for pengene - det handler kun om sporten. Med mindre den rigtige kamp bliver mulig, vil Carl Froch trække sig tilbage.

Hans seneste kamp var i maj 2014, hvor han knockoutede George Groves på Wembley.

Eddie Hearn slår desuden fast, at hverken han eller Carl Froch har noget problem med, at WBA har frataget Froch VM-bæltet.

- Vi har ingen problemer med WBA's beslutning. De skal holde deres bælter aktive, og det er ikke muligt med Carls nuværende tilstand.

Carl Froch var Mikkel Kesslers sidste modstander, da englænderen i 2013 snuppede WBA-titlen fra Kessler i England. I 2010 besejrede Kessler Froch i Danmark i den stort anlagte Super Six-turnering.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip