Skandaleskuespiller sviner Rihanna til

Charlie Sheen har prøvet lidt af hvert. Han har været misbruger af både alkohol og kokain, han har tæsket sin ekskone, og han har været hovedperson i utallige skandaler.

Netop derfor kan det virke underligt, at han skal prædike om god opførsel til andre stjerner. Ikke desto mindre var det, hvad han gjorde, da Rihanna "ikke havde tid" til at hilse på ham og hans forlovede, da de spiste på samme restaurant som sangerinden.

- Ved du hvad, Rihanna? Grunden til, at jeg har været i denne branche i 31 fantastiske år, er almindelig høflighed. Jeg tager mig altid tid til at møde en fan, skriver den 48-årige skuespiller på Twitter.

At Rihanna ikke ville hilse på Sheen og hans kommende kone var tilsyneladende fordi, der var for mange andre fans, der ville mødes med "Rude Boy"-hitmageren. Men den køber den skandaleombruste "Anger Management"-stjerne ikke.

- Du skulle garanteret bruge de dyrebare 84 sekunder på at rette på din dårligt placerede paryk, inden du forlod restauranten. Det var en fornøjelse ikke at møde dig. Vi har tydeligvis intet til fælles, når det kommer til at have respekt for andre mennesker, raser den kontroversielle stjerne videre på sin Twitter-profil.

Charlie Sheen er ikke selv fan af Rihanna, men hans pornostjerne-forlovede, Brett Rossi, elsker angiveligt den unge sangerindes musik.

Newspaq

 

Dagens Gossip