Skoubo holder formen ved lige inden Indien-eventyr

admin

|

02/08/2014

Dagens topnyheder

Det var oprindeligt planen, at angriberen Morten Skoubo skulle rejse til Indien om få uger for at begynde eventyret i den nystartede indiske fodboldrække, Indian Super League (ISL).

Men ISL-arrangørerne har af strategiske årsager valgt at udsætte premiererunden tre uger, så de første fodboldkampe ikke kolliderer med Indiens populære nationalsport cricket.

- Vi havde til at starte med fået at vide, at vi skulle af sted i midten af august. Vi havde dog ikke fået en eksakt dato.

- Men turneringen er lige blevet rykket i tre uger på grund af, at de ikke ville starte turneringen samtidig med, at der er slutspil i cricket. Og det tror jeg er en god idé, hvis man vil promovere fodbolden, siger Skoubo.

- Alle går åbenbart op i cricket dernede, hvor der er semifinaler og finaler, og derfor er det rykket i tre uger, så det ser ud til, at vi skal derned i starten af september, siger han.

Den tidligere OB-spiller skal spille på hold sammen med Mads Junker i Dynamo Delhi, og han ser frem til den nye udfordring.

Skoubos kontakt med OB løb ud i slutningen af juni, så indtil ligastarten i Indien handler det om at bevare grundformen.

- Jeg holder mig i gang med alle mulige forskellige løbeformer og styrketræning. Det er bare for at holde mig lidt i sving. Vi har stadig en opstart, når vi kommer derned. Så det handler om at bevare grundformen, siger Skoubo.

Indian Super League afvikles over tre måneder fra 12. oktober til 20 december.

/ritzau/