Skuespillerinde blev kun 66 år: Død af kræft

Skrevet af admin

27/10/2014
Den amerikanske skuespillerinde Marcia Strassman er død. Hun blev 66 år. Skuespillerinden, der blandt andet er kendt fra 70'er-tv-serien "M*A*S*H", døde i fredags efter lang tids kamp mod brystkræft, oplyser hendes søster Julia Strassman, skriver Toronto Sun.- Hun var den sjoveste og klogeste person, jeg nogensinde har kendt, siger søsteren om Marcia Strassman og fortsætter:- Og talentfuld. Hun vidste alt. Nu kan jeg ikke længere ringe til hende og spørge om noget. Også folk i branchen har udtryk deres sorg over skuespillerindens død. - Jeg vil gerne fortælle jer, at en sjov og talentfuld ven er død, skriver sangerinden Cher på Twitter. Marcia Strassman er ud over sin rolle i tv-serien også kendt fra en anden 70'er-serie "Welcome Back, Kotter".Inden hun selv blev diagnosticeret med brystkræft, var Marcia Strassman aktiv i kampen for rejse penge til mere kræftforskning og helt i skuespillerindens ånd, har familien bedt om, at folk donerer penge i Marcia Strassmans navn til USA's svar på Kræftens Bekæmpelse frem for at sende blomster til begravelsen. Newspaq

Mest læste i dag

Den amerikanske skuespillerinde Marcia Strassman er død. Hun blev 66 år.

Skuespillerinden, der blandt andet er kendt fra 70'er-tv-serien "M*A*S*H", døde i fredags efter lang tids kamp mod brystkræft, oplyser hendes søster Julia Strassman, skriver Toronto Sun.

- Hun var den sjoveste og klogeste person, jeg nogensinde har kendt, siger søsteren om Marcia Strassman og fortsætter:

- Og talentfuld. Hun vidste alt. Nu kan jeg ikke længere ringe til hende og spørge om noget.

Også folk i branchen har udtryk deres sorg over skuespillerindens død.

- Jeg vil gerne fortælle jer, at en sjov og talentfuld ven er død, skriver sangerinden Cher på Twitter.

Marcia Strassman er ud over sin rolle i tv-serien også kendt fra en anden 70'er-serie "Welcome Back, Kotter".

Inden hun selv blev diagnosticeret med brystkræft, var Marcia Strassman aktiv i kampen for rejse penge til mere kræftforskning og helt i skuespillerindens ånd, har familien bedt om, at folk donerer penge i Marcia Strassmans navn til USA's svar på Kræftens Bekæmpelse frem for at sende blomster til begravelsen.

Newspaq