Skuespillers mand: Hvad sker der for kjolen?

Skrevet af admin

10/10/2014
Det var årets fest, og måske den allervigtigste dag i karrieren for Anne Hathaway. I 2013 var skuespillerinden nomineret til en Oscar, men dagen inden havnede hun i en regulær tøjkrise, der forårsagende en endnu større kjolekrise.Hathaway fik nemlig nys om, at skuespillerinden Amanda Seyfried ville dukke op til prisuddelingen i en lignende kjole.- Jeg havde pludselig ikke nogen kjole at tage på. Normalt ville jeg være ret ligeglad med det, men til Oscaruddelingen skulle kjolen bare være på plads, siger den 31-årige skuespillerinde til magasinet Harper's Bazaar ifølge avisen Niagara this Week.Hathaway panikfandt en sart, lyserød Prada-kjole, men til sin store forskrækkelse opdagede hun lidt for sent, at kjolens syninger på uheldig vis lignede regulære stive brystvorter.- Jeg tog kjolen på og syntes, at den var smuk, tidløs og minimalistisk. Men så kiggede jeg mig i spejlet og så, at det lignende, at mine brystvorter var helt stive, forklarer skuespillerinden om kjolekikset.- Så vendte jeg mig om til min mand, som bare udbrød: "Det ser ud, som om dine brystvorter stirrer på mig."Hathaway gik igen i kjolepanik, men havde ikke tid til at finde et tredje kjolealternativ, fastslog hendes mand, skuespilleren Adam Shulman.- Han kiggede bare på mig og sagde så: "Du ser alligevel smuk ud. Den røde løber lukker snart, og vi bliver nødt til at tage af sted nu," siger Hathaway.Skuespillerinden måtte efterfølgende sende en offentlig undskyldning ud. Ikke på grund af de blinkende forlygter, men fordi hun brød en aftale om at have den oprindelige Valentino-kjole på.I øvrigt vandt Hathaway Oscarstatuetten for bedste kvindelige birolle for filmen "Les Misérables." Prisen for bedst klædte fik hun dog ikke.Newspaq

Mest læste i dag

Det var årets fest, og måske den allervigtigste dag i karrieren for Anne Hathaway. I 2013 var skuespillerinden nomineret til en Oscar, men dagen inden havnede hun i en regulær tøjkrise, der forårsagende en endnu større kjolekrise.

Hathaway fik nemlig nys om, at skuespillerinden Amanda Seyfried ville dukke op til prisuddelingen i en lignende kjole.

- Jeg havde pludselig ikke nogen kjole at tage på. Normalt ville jeg være ret ligeglad med det, men til Oscaruddelingen skulle kjolen bare være på plads, siger den 31-årige skuespillerinde til magasinet Harper's Bazaar ifølge avisen Niagara this Week.

Hathaway panikfandt en sart, lyserød Prada-kjole, men til sin store forskrækkelse opdagede hun lidt for sent, at kjolens syninger på uheldig vis lignede regulære stive brystvorter.

- Jeg tog kjolen på og syntes, at den var smuk, tidløs og minimalistisk. Men så kiggede jeg mig i spejlet og så, at det lignende, at mine brystvorter var helt stive, forklarer skuespillerinden om kjolekikset.

- Så vendte jeg mig om til min mand, som bare udbrød: "Det ser ud, som om dine brystvorter stirrer på mig."

Hathaway gik igen i kjolepanik, men havde ikke tid til at finde et tredje kjolealternativ, fastslog hendes mand, skuespilleren Adam Shulman.

- Han kiggede bare på mig og sagde så: "Du ser alligevel smuk ud. Den røde løber lukker snart, og vi bliver nødt til at tage af sted nu," siger Hathaway.

Skuespillerinden måtte efterfølgende sende en offentlig undskyldning ud. Ikke på grund af de blinkende forlygter, men fordi hun brød en aftale om at have den oprindelige Valentino-kjole på.

I øvrigt vandt Hathaway Oscarstatuetten for bedste kvindelige birolle for filmen "Les Misérables." Prisen for bedst klædte fik hun dog ikke.

Newspaq