Sønderjyske-helt efter choksejr: Der gik fyrværkeri i os

Skrevet af admin

22/03/2015

Mest læste i dag

Sønderjyske var bagud med 0-1 i Aalborg, men endte alligevel med at vinde 4-1 over AaB efter en imponerende anden halvleg søndag eftermiddag i Alka Superligaen.

Sønderjyderne blev ellers udspillet i store dele af første halvleg, men kort efter pausen udnyttede Marvin Pourie en fejl begået af Rasmus Thelander, og så stod der pludselig 1-1.

Siden da så Pourie og Sønderjyske sig ikke tilbage, og udeholdet endte med at ydmyge de danske mestre.

- Vi gav aldrig op. Det var det vigtigste. Ingen af os forventede, at vi ville skabe sådan et resultat, men der gik ligesom fyrværkeri i os alle, siger Marvin Pourie.

Angriberen satte gang i nedsmeltningen af AaB med sin scoring til 1-1, hvor han opsnappede bolden fra Rasmus Thelander.

- Vi sagde, at vi skulle presse bolden. Jeg er angriber og venter altid på, at forsvarsspillerne begår fejl. I dag var min heldige dag, og det var dejligt at score.

- Scoringen gav os troen på, at det kunne lade sig gøre. Alle arbejdede hårdt, og det er fantastisk at spille med sådan nogle drenge, siger Marvin Pourie.

Sønderjyske-træner Lars Søndergaard indrømmede efter kampen, at han ikke troede på, at Sønderjyske ville skabe overraskelsen, da der stod 1-0 til AaB.

- Jeg troede ikke, vi ville vinde. Jeg vidste, det ville kræve held og hårdt arbejde bare at komme tilbage i kampen, siger træneren.

Han erkendte samtidig, at Thelanders fejl ved 1-1-scoringen fik stor betydning for kampen.

- Det betød meget, og det er hypotetisk, men det var aldrig blevet 4-1 til os, hvis den fejl ikke var blevet begået.

Med søndagens sejr er Sønderjyske oppe på 29 point i tabellen - kun to point efter AaB.

/ritzau/