Sønderjyske-træner: Alle kan slå alle i Superligaen

Fodboldklubben Sønderjyske kan hurtigt blive en del af bundstriden, hvis man kigger på det over en lang sæson, og allerede i de fem første kampe bliver det en hård indledning for Haderslev-klubben.

I lørdagens premiereopgør i Superligaen tager Sønderjyske imod mestrene og pokalvinderne fra AaB, og siden venter også bronzevinderne FC Midtjylland, Brøndby og Esbjerg i de første fem spillerunder.

Det hårde startprogram bekymrer dog ikke Sønderjyskes cheftræner Lars Søndergaard, som var med til at redde klubben fra en truende nedrykning i sidste sæson.

- I de fem første kampe møder vi fire af de hold, som endte i top-5 i sidste sæson. Men alle kan slå alle i Superligaen, og man skal være der på dagen. Så det betyder ikke så meget, for vi skal møde alle tre gange, siger Lars Søndergaard.

Han satser på, at sønderjyderne kan gentage den flotte 3-2-sejr fra foråret over AaB, som på det tidspunkt var i flyvende form og på vej mod mesterskabet.

- Det kunne næsten ikke blive sværere, når man lige ser bort fra, at det ikke er på udebane. Men vi skal jo møde AaB, og senest vi mødte dem i Haderslev, vandt vi 3-2.

- Så vi kan håbe på, at vi får sådan en start. Det vil være guld værd. Omvendt er det en kamp, hvor vi et eller andet sted har lidt mere at vinde, end vi har at tabe, når det er dobbeltvinderne, vi møder, siger han.

- På papiret er AaB en af de stærkeste modstandere. Men hvis man kigger på Superligaen i sidste sæson og også i år, så er det næsten ligegyldigt, hvem man møder, så er det gode hold.

- Vi glæder os til at komme i gang med turneringen. Det er en lang turnering med 33 kampe, og vi skal have den kamp mod AaB spillet, siger Søndergaard.

Kampen mellem Sønderjyske og AaB fløjtes i gang lørdag klokken 17.

/ritzau/

 

Dagens Gossip