Sønderjyske-vikaren åndede lettet op

Normalt er han assistenttræner hos Sønderjyske, men da cheftræner Lars Søndergaard sad ude med karantæne mod FC Midtjylland, var Peter Enevoldsen forfremmet til lørdagens kamp, der sluttede uden en vinder.

- De får et dumt mål, men 1-1 er et fint resultat set over hele kampen, siger Peter Enevoldsen.

Gæsterne pressede på til sidst, men værterne fik tilkæmpet sig det ene point. Trænervikaren kunne også ånde også lettet op, da Marvin Pourié efter en halv time slap med et gult for en albuetackling i hovedet på Francis Dickoh.

- Da dommeren tog fat i kortet frygtede jeg, at det var det røde. Nu har vi været meget efter dommerne, og der fik vi måske en lille kompensation, siger Peter Enevoldsen.

Hovedpersonen undskyldte episoden.

- Jeg er ked af det, som skete, og jeg håber, at han er klar til næste kamp. Fodbold er fodbold, og man kan ikke sige, at sådan noget er med vilje. Jeg er normalt en fair spiller, men i dag reddede dommeren nok min dag, siger Marvin Pourié.

Sønderjyske er nu ubesejret i syv kampe, og selvtilliden på holdet kunne Peter Enevoldsen tydeligt mærke, da han gik ind og satte sig på cheftrænerstolen.

- Man kan tydeligt se på vores hold, at vi er ubesejret i mange kampe. Vi har spillet bedre, end vi gjorde i dag, men vi tror på tingene. Vi har masser af selvtillid, og det kan vi forhåbentlig bruge i vores næste kamp mod FC København, siger Peter Enevoldsen.

Ubesejret er Peter Enevoldsen også som ”cheftræner”. Seks gange har han haft rollen som vikar, og det er blevet til tre sejre og tre gange uafgjort i Superligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip