Sønderjyskes mestre åbner ishockeysæson med sejr

Det begyndte skidt for sidste sæsons ishockeymester, Sønderjyske, men det endte med en sikker hjemmesejr på 5-2 i ligapremieren mod Odense Bulldogs.

Det var Odenses Dale Mitchell, som bragte fynboerne foran med 1-0 efter under fire minutter i første periode. Trods lynscoringen var det i sidste ende aldrig tæt på en choksejr til Odense.

En af sidste sæsons bedste Sønderjyske-spillere, Thomas Spelling, svarede igen med en udligning efter 13 minutters spil.

I anden periode bragte Patrick Asselin og Nick Dinesen Sønderjyske foran med både 2-1 og 3-1, og dominansen fortsatte i begyndelsen af tredje periode.

Med mål til 4-1 og 5-1 af profilerne Kim Lykkeskov og Corey Quirk i de første minutter af den tredje og sidste periode, så var der ikke mere spænding i kampen.

Odense fik dog pyntet på resultatet, da Ryan McDonough reducerede seks minutter før slutfløjt i Haderslev.

Sidste sæsons sølvvinder Herning Blue Fox kom også godt fra start i fredagens ligapremiere. Det skete med en stensikker 7-1-sejr hjemme over Esbjerg Elite Ishockey.

I målfesten scorede Henrik Eriksson og Kristoffer Lauridsen begge to gange i løbet af kampen for Herning.

Endelig vandt Rødovre Mighty Bulls med 3-1 hjemme over Herlev Eagles, mens Aalborg Pirates ude slog Gentofte Stars med 3-2 efter overtid og straffeslag.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip