Sønderjyskes mestre åbner ishockeysæson med sejr

20/09/2014

Det begyndte skidt for sidste sæsons ishockeymester, Sønderjyske, men det endte med en sikker hjemmesejr på 5-2 i ligapremieren mod Odense Bulldogs.

Det var Odenses Dale Mitchell, som bragte fynboerne foran med 1-0 efter under fire minutter i første periode. Trods lynscoringen var det i sidste ende aldrig tæt på en choksejr til Odense.

En af sidste sæsons bedste Sønderjyske-spillere, Thomas Spelling, svarede igen med en udligning efter 13 minutters spil.

I anden periode bragte Patrick Asselin og Nick Dinesen Sønderjyske foran med både 2-1 og 3-1, og dominansen fortsatte i begyndelsen af tredje periode.

Med mål til 4-1 og 5-1 af profilerne Kim Lykkeskov og Corey Quirk i de første minutter af den tredje og sidste periode, så var der ikke mere spænding i kampen.

Odense fik dog pyntet på resultatet, da Ryan McDonough reducerede seks minutter før slutfløjt i Haderslev.

Sidste sæsons sølvvinder Herning Blue Fox kom også godt fra start i fredagens ligapremiere. Det skete med en stensikker 7-1-sejr hjemme over Esbjerg Elite Ishockey.

I målfesten scorede Henrik Eriksson og Kristoffer Lauridsen begge to gange i løbet af kampen for Herning.

Endelig vandt Rødovre Mighty Bulls med 3-1 hjemme over Herlev Eagles, mens Aalborg Pirates ude slog Gentofte Stars med 3-2 efter overtid og straffeslag.