Spøgelsesbilisten havde to børn i bilen

To børn og to voksne var juleaften involveret i en alvorlig trafikulykke på Hillerødmotorvejen ved Søborg, lyder det fra Københavns Vestegns Politi.

Ulykken skete, da en 46-årig kvinde kørte på motorvejen i den forkerte retning ved afkørsel syv klokken 22.30. I bilen sad hendes to piger på fem og 12 år.

- Af endnu ikke klarlagte årsager er spøgelsesbilisten kommet på Hillerødmotorvejen i den forkerte retning mod syd, siger vagtchef Kim Svenningsen.

- Det er en kvindelig bilist, der har to børn i bilen, og hun kører så ind i en bil, der kører i den rigtige retning mod nord, tilføjer han.

Manden i den modkørende bil og de to børn er blevet bragt til Rigshospitalet, hvor de er blevet undersøgt for indre blødninger.

Den mindste pige har fået et brud på bækkenet, mens det ældste barn er sluppet fra ulykken med knubs, lyder det fra politiet. Den mandlige bilist er stadig hårdt medtaget.

- Han har pådraget sig en alvorlig hjernerystelse og er blevet opereret i nat. Han skulle dog være uden for livsfare, siger Kim Svenningsen.

Den 46-årige spøgelsesbilist måtte en tur på skadestuen efter sammenstødet.

Politiet ved endnu ikke, hvor lang tid kvinden har kørt i den forkerte retning på motorvejen inden sammenstødet. I løbet af formiddagen skal betjente tale med vidner til ulykken.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip