Ståle Solbakken: Vi kan ikke være stolte

Tre dage efter den stærke indsats i Champions League-kvalifikationen mod FC Dnipro, leverede FC København en meget sløj indsats ude mod FC Vestsjælland i Superligaen.

FCK var ved pausen nede med 0-2, men formåede trods alt at få uafgjort med hjem. Det var dog langt fra tilfredsstillende for FCK-træner Ståle Solbakken.

- Det er en kamp, vi ikke kan være stolte af på nogen måde. Vi må give kredit til FC Vestsjælland, der altid er svære at spille imod, men vi kan ikke være stolte, hverken mentalt, fysisk eller taktisk, siger Solbakken.

FC København kom i første halvleg bagud med to mål, men det var ikke kun første halvleg, der ifølge træneren var dårlig.

- Det var ikke bare starten, der var gal. Vi må kigge på, hvad vi kunne have gjort bedre i forberedelserne. Vi havde selvfølgelig en kamp i Ukraine og en rejse hjem, men vi prøvede at stille med et hold, der var nogenlunde frisk.

- Men jeg er utilfreds med det, der skete i kampen, og jeg er utilfreds med vores dueller på banen. Det gjaldt ikke kun i starten af kampen, siger Solbakken.

Andreas Cornelius markerede sig i anden halvleg med to scoringer, men dem kunne han ikke bruge til ret meget.

- Vi var ikke rigtig klar, hverken fysisk eller mentalt. Det virkede som om, vi var trætte. Det er nogle gange svært, når man har spillet en svær kamp som den i Ukraine i onsdags - og så være klar tre dage efter.

- Det er svært, men det skal vi bare kunne. Vi kæmpede dog for det og prøvede at gøre noget i anden halvleg, hvor vi kom op og pressede dem. Men vi må erkende, at vi var heldige, for de var bedre end os.

- De to mål betyder måske lidt for mig, men jeg fokuserer mere på sejre end mål. Så jeg havde gerne været målene foruden, hvis jeg så havde fået en sejr, siger Cornelius.

/ritzau/

 

Dagens Gossip