Steven Gerrard: Muligt at jeg forlader Liverpool

Liverpools anfører Steven Gerrard kan blive tvunget til at finde en ny klub til sommer, når hans kontrakt udløber i den engelske traditionsklub.

Selv om det er svært at forestille sig 34-årige Gerrard i andre klubber, så kan et klubskifte blive en realitet.

- Som det ser ud lige nu, så er jeg her, indtil sæsonen slutter, og jeg vil få det bedste ud af det. Jeg vil helt sikkert ikke stoppe karrieren til sommer. Jeg fortsætter efter denne sæson, siger Gerrard til avisen Daily Mail.

- Vi må vente og se, om det bliver i Liverpool eller et andet sted. Det er Liverpools beslutning. Hvis de ikke kommer til mig, så må jeg se på, hvad der ellers er derude, siger klubikonet.

Steven Gerrard er nærmest indbegrebet af Liverpool, og det er sandsynligvis svært for Liverpools fans at forestille sig et Liverpool-hold uden Gerrard.

Anføreren har optrådt for Liverpool gennem hele sin karriere, hvor han begyndte som ungdomsspiller i 1980'erne. I november 1998 fik han sin officielle debut for klubbens førstehold.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip