Stjerneskud strålede under MGP-prøver

26/01/2013 11:39

Newspaq

Nyheder

Mest læste i dag

Mindre end 24 timer før det går løs i Jyske Bank Boxen lørdag, fik de 10 deltagere til dette års danske melodi grand prix prøvet deres optrædener af over for et mindre udsnit af befolkningen i Herning.

Og generalprøven afslørede, at selvom der stadig er ting, der ikke er helt styr på - for eksempel i hvilken side deltagerne skal forlade scenen - så har samtlige kunstnere styr på deres optrædener.

Heriblandt den tidligere X Factor-deltager Mohamed Ali, der holder sit løfte om at fyre op for koreografien, når han optræder med nummeret "Unbreakable".

- Nu har jeg danset hele mit liv, så folk kan regne med at få en smag på det. Jeg er jo fuldblodsperformer, så jeg vil bare skabe et show og give den alt, hvad jeg har, sagde den 19-årige sanger på pressemødet i DR Byen den 16. januar.

Se vores store billedgalleri fra generalprøven i aftes her

Og efter generalprøven var det unge talent ganske tilfreds med sin optræden:

- Jeg synes, at det gik godt. Det var meget rart at få publikum på og få en fornemmelse af, hvordan det bliver, siger han til Ritzau.

Bookmakernes favorit til at vinde, Simone Egeriis, viser, hvad hun kan med hofterne i ren Shakira-stil.

Hun var efter generalprøven ved rigtig godt mod.

- Jeg synes, at det gik helt vildt godt, og jeg er fuld af forhåbninger. Jeg tror, at det bliver en fed fest, siger Simone Egeriis.

Danskerne kan også se frem til meget andet end rystende hofter og fed koreografi, når de 10 deltagere dyster om at repræsentere Danmark ved Eurovision i Malmø til maj.

Der er nemlig både kreative indslag med trommer, ild, fyrværkeri og store lagener, der falder ned fra loftet, samt tidligere Eurovision-vindere og én EM-guldvinder i fodbold.

Og traditionen tro kommer børne melodi grand prixet et smut forbi og viser, at de sagtens kan sparke de voksne ud over scenen.

Så der er masser at se frem til, når det hele løber af stablen i Herning lørdag aften.

Og forhåbentlig er de sidste finjusteringer så kommet på plads.

/ritzau/