Stripklubben lukker: Linse smidt ud af Nyhavn

Lotte Sørensen

|

05/09/2013
Stripperstangen er afmonteret og de letpåklædte piger er ude af Linse Kessler stripklub i Nyhavn i København, Copenhagen Redlight. Hun er nemlig blevet smidt ud af udlejeren Søren Dybholm.

Dagens topnyheder

- Der er ikke blevet betalt husleje for august, og da man heller ikke er kommet til de møder, vi har indkaldt til, blev de for otte dage siden bedt om at pakke sammen. Alligevel forsøgte vi igen tirsdag at få et møde i stand, men det blev også ignoreret, så lige nu skylder de os en million kroner, siger Søren Dybholm til eb.dk.

Læs også: Linse dropper bh'en: Nu kun med tape på babserne

Millionen skulle udover huslejen dække over inventar.

Linse Kessler er dog dybt uenig sin udlejers udlægning af sagen.

- Det eneste, jeg har at sige, er: Dumme Søren, vores tidligere udlejer af klubben i Nyhavn, du lyver, så det løber dig ned ad benene, det ved DU og JEG, skriver hun på Facebook.

Til bt.dk siger hun, at hun og medindehaver Camilla Andersen i længere tid har haft svært ved at få klubben til at løbe rundt.

Læs også: Læge til Linse Kessler: Du kan ikke få større bryster

- Vi skulle lave en halv million om måneden bare for at få det til at løbe rundt, og det kunne vi ikke til sidst. Vi havde jo håbet, at Søren ville være lidt sød ved os og sætte en lavere husleje. Men han er den største gnier, og jeg vil gerne se ham betale de 30.000 kroner, det koster at begære os konkurs, siger hun.

Søren Dybholm planlægger nu selv at åbne en stripklub i lokalerne. Den skal hedde Hong Kong Night, og her kan man blandt andet deltage i champagnesidning. Det går ifølge eb.dk ud på at smide underbukserne og sætte sig på en champagneflaske. Den, der kan rumme mest flaske, vinder 10.000 kroner.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med