Studerende føder på badeværelset: - Jeg anede ikke, jeg var gravid

I en længere periode havde 18-årige Jessica Elikowski, der til daglig læser børnesundhed i England, haft ondt i knæene og ryggen. Og for et par måneder siden fik den 18-årige studine fra Blurton Staffordshire foretaget en to timer lang kikkertoperation i knæet. Men smerterne gik ikke væk. Det skriver dailymail.uk.

Hvad Jessica og lægerne ikke vidste, var, at Jessica var flere måneder henne i en graviditet.

- Jeg havde ingen ide om, at jeg var gravid, hvilket er utroligt taget i betragtning af, at jeg studerer børnepleje og graviditet (engelsk: child care and pregnancy) på college, fortæller Jessica Elikowski til dailymail.uk. 

LÆS OGSÅ: Far får 16 år for at putte grædende baby i fryser

En dag i februar, hvor Jessica havde det dårligt og var nødt til at blive hjemme fra studierne, fik hun det rigtig skidt. Hun gik på toilettet i den tro, at hun havde dårlig mave eller menstruationssmerter. Men samtidig havde hun også lyst til at presse.

Hendes mor kom ud på badeværelse for at se, hvordan hun havde det, og moren blev straks klar over, at der var noget galt.

- Jeg pressede i ca. 15 minutter, og så var min datter Lexi født. Min mor greb hende og fjernede navlestrengen fra hendes hals. Vi var begge i chok, siger Jessica om fødslen til dailymail.uk. 

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

På intet tidspunkt i graviditeten havde Jessica overvejet, at hun kunne være gravid. Hun havde ikke taget på, og da hun seks måneder henne i graviditeten havde fået en kikkertoperation i knæet og var blevet testet på kryds og tværs, havde lægerne ikke bemærket noget.

Jessica er meget glad for den lille Lexi, som har det godt, selvom det var noget af en overraskelse for den unge mor.

Efter fødslen kom Jessica på hospitalet og fik en blodtranplantation.

Se billederne af den lille familie:

 

Dagens Gossip