Styr jer lige: De mest nederen ting par gør

Thought Catalog-bloggeren Shawn Binder har set sig godt og grundigt sur på par. Ikke sådan i al almindelighed, men de der små irriterende ting, par gør. Sikkert uden at de selv er klar over, hvor irriterende det er for deres single-venner.

Her er hans liste over 12 af de mest nederen ting, par ifølge Shawn Binder straks bør holde op med:

1. Fælles facebook-konto
Hvem af jer er det, der ‘liker’ mit billede? Hvem af jer kommenterer min status om, at jeg har spildt kaffe ud over mig selv? Hvem af jer har svaret ja til at deltage i mit pubcrawl-event på fredag?

2. At sige “vi” hele tiden

“Vi synes, det var en rigtig god film”

“Vi kunne ikke lide den thai-restaurant”

“Vi er ikke så glade for den opera”

Når to menesker har brugt så meget tid sammen, at de begynder at omtale sig selv og den anden som en fælles enhed, har jeg det som om, jeg ser filmen ‘Invasion of the Body Snatchers’. Men, altså, den dårlige udgave med Nicole Kidman.

3. Babysprog
Tænder du måske selv på at tale med din bedre halvdel som om, du skal til at skifte ble på ham?

4 At planlægge bryllup længe inden I er blevet forlovet
“Han vil gerne holde bryllup langt væk, men jeg vil hellere blive gift på en lille eng tæt på min fødeby”.
Okay, men hvor er jeres ringe henne? Hvornår friede I til hinanden?

5. At råbe af hinanden i offentligheden
Jeg forstår overhovedet ikke, hvorfor I vælger toget til at skrige af hinanden, fordi den ene jer måske og måske ikke har været utro. Det er akavet jer, og det er akavet for mig. Alle, der er vidner til det, er faktisk pinligt berørt over situationen.

6. “Jeg elsker dig”, “Jeg elsker dig mest”, “Nej, jeg elsker dig mest!”
Selvom det er helt igennem fantastisk at erklære sin kærlighed til et andet menneske, så kan den kamp jo ikke vindes. Jeg bliver helt bange, når jeg hører det, for den, der først giver op, havner sikkert i hundehuset de næste tre dage, og jeg har det som om, jeg lige har set en mand blive dødsdømt.

7. At kilde hinanden
Jeg vil nærmest hellere have, at I knalder i offentligheden, end at I kilder hinanden offentligt. Ikke alene er kilderi den mest sadistiske form for forspil, det er også vildt traumatiserende at se andre gispe efter luft og konstant grine samtidig med, at de tigger om hjælp. Jeg ved ikke, hvornår folk begyndte at tro, at kilderi er sødt, men det er det bestemt ikke.

8. At fortælle alt for meget om jeres boligforhold
Det er helt forståeligt, at to personer vælger at flytte sammen. Du vil jo gerne være sikker på, inden I for eksempel overvejer at blive gift, at den anden ikke er en eller anden freak, som lader døren stå åben, mens han skider. Jeg gider bare ikke at høre om, hvad der sker bag jeres fire vægge.

9. At sende beskeder fra hinandens telefoner
Hvad nu, hvis jeg sender et billede til min veninde af det meget mærkelige blå mærke, jeg vågnede op med på min røv i morges? Eller hvis jeg skriver, at jeg kommer lidt for sent til vores aftale, fordi jeg har en voldsom forstoppelse? Så er det sidste, jeg gider, at deres kæreste svarer, at jeg nok er faldet over et bord, da jeg var fuld i går, eller at jeg skulle prøve noget sveske-juice.

10. At fodre hinanden
Jeg har en teori om, at kærlighed vækker de mest dystre sider af folk. Den del af mennesket, hvor de bliver helt overbevist om, at deres partner umuligt selv kan klare selv de mest simple opgaver uden den anden. Hvis ikke de er handicappede, er der ingen grund til at fodre ham med spaghetti fra din egen gaffel og tørre hans mund bagefter.

11. Par, der matcher hinanden
De par, der koordinerer farveskalaer og garderobe-indhold er dem, der gør mig ellermest bange af dem alle. Jeg bliver usikker på, om de knalder hinanden eller er ved at mutere til tvillinger. Jeg har knap nok tid til at klæde mig selv på, og da slet ikke at koordinere mit outfit med en anden.

12. Videoopkald
Jeg er VIRKELIG glad på jeres vegne over, at én af jer lige har købt en lækker latte på Starbucks, men lad nu være med at lave videoopkald med hinanden for at fortælle om det. Det er ubehageligt for mig, for det ligner, at du snakker med dig selv. Og det er ubehageligt for jer, for jeg kan ikke dy mig for at kaste onde blikke over skulderen, mod dig. 

 

Dagens Gossip