Superstjerne: Jeg var hjemløs før Hollywood

Filmstjerner bor ikke alle i den samme slags bolig. Nogle vælger at købe et hus, andre køber en lejlighed, og nogle vælger... en varevogn.

Det gjorde skuespilleren Chris Pratt i hvert fald, da han var lidt yngre og endnu havde sit helt store gennembrud i filmbranchen til gode. Han havde nemlig ikke særlig mange penge, og derfor boede han i en periode i en "Scooby Doo"-varevogn.

- Jeg kan ikke forstå, at jeg fandt det her billede! Det forestiller den bil, som jeg boede i. Og i min hånd har jeg det manuskript, som endte med at blive gennembruddet for mig, og som fik mig væk fra varevognen og væk fra Hawaii! skriver den 35-årige Pratt om et billede, som han lagde på Facebook. På billedet ser man Pratt ved siden af "Scooby Doo"-vognen med noget papir i sin hånd.

Selv om man måske skulle tro det, var det ikke særlig slemt for den populære skuespiller ikke at have et rigtigt sted at bo, fordi han befandt sig på solskinsøen Hawaii.

- Det er et vanvittigt lækkert sted at være hjemløs. Det havde været noget helt andet, hvis jeg for eksempel havde boet i Chicagos gader, hvor jeg skulle spise mad fra skraldespande, fortæller han til The Independent.

Se Chris Pratts eget billede af sit mobile hjem her: https://www.facebook.com/PrattPrattPratt/photos/a.737716166260215.107374...

Newspaq