Team Danmark hylder dansk bowling-præstation ved EM

Tre guldmedaljer og to bronzemedaljer. Sådan lød den samlede danske medaljehøst ved EM i bowling, der lørdag sluttede i Aalborg.

Dermed blev Danmark den mest vindende nation ved EM, og det har Team Danmark bemærket.

- EM har understreget, at dansk bowling har meget høj international klasse. Vi markerer os stærkt i en bred vifte af discipliner, og Frederik Øhrgaard viser, at han er Europas bedste bowlingspiller i øjeblikket, siger direktør, Lone Hansen, i en pressemeddelelse fra Danmarks Bowling Forbund.

Hun er imponeret over de individuelle præstationer, men endnu mere over de kollektive.

- I Team Danmark har vi sammen med bowlingforbundet i de seneste mange år arbejdet målrettet med de mentale og sportspsykologiske aspekter af holdpræstationerne. Og for mig er det tydeligt, at dette bærer frugt. Holdet fremstår meget stærkt, og der er virkelig god kommunikation på holdet.

- Der er ingen tvivl om, at succesen ved dette EM bygger på et meget stærkt kollektiv, og at alle omkring holdet – både alle spillerne, trænerne og de eksperter, der arbejder tæt på holdet – har skabt denne triumf i fællesskab, siger Lone Hansen.

Også selve arrangementet får ros af samarbejdspartneren Sport Event Denmark. Direktør Lars Lundov kalder EM en ubetinget succes, hvad angår både den sportslige danske præstation samt selve afviklingen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip